Zal ik jou eens een verhaal vertellen...

Waarvan jouw hart gaat bruisen? Omdat je het beleeft, en niet enkel beluistert! Je hoort, ziet, voelt en ruikt het... Rilling over de rug. Haartjes overeind. Een verhaal over - voor - door - met jou, én samen met iedereen die jou zo dierbaar is. Ongedwongen, interactief, origineel & op maat.

geboorte, adoptie

Vier het leven.

Wanneer een kindje ter wereld komt, worden ook zijn ouders geboren. Een nieuw leven, én of! Wordt jullie kleintje gedoopt, of organiseer je een 'babyborrel'... Aansluitend maken we tijd voor de verwelkoming van jullie wonder: in de wereld & in jullie leven. Want het verhaal van jullie grootste schat gaat verder - véél verder - terug, dan tot de dag waarop het geboren is. Het gaat over verwachting, verrassing & verwondering. Over fiere broers, zussen, meters & peters. Over naamgeving, opvoedingsidealen, dromen & wensen. Over het allergrootste geluk... Dat we 't liefst - voor altijd - in een doosje zouden willen bewaren.

groei

Vier het leren.

Leren. Groeien. Groot worden. Met vallen, opstaan... kroon(tje) rechtzetten, en weer doorgaan. Aan de zijlijn staan een horde trouwe supporters (én fans), die jou begeleiden bij elke nieuwe levensfase. En die je daarbij liefdevolle duwtjes in de rug geven. Tijdens het groeifeest vieren we de overgang van uit-de-kluiten-gewassen kleuter, naar kloek kind van de lagere school & van prille tiener, naar aanstormende volwassene. Het groeifeest is uniek, omdat ook élk kind dat is! We zetten zijn eigenheid, talenten en waarden in de verf (kleur naar keuze) & werpen een blik op zijn band met anderen, en zijn relatie tot de ontluikende wereld.

verbintenis

Vier de liefde.

Smoorverloofd en klaar om dé stap te zetten: van kabbelend verloofdenvlot, naar heuse huwelijksboot? Ik wuif jullie graag uit op de reis van jullie leven. Maar eerst: even stilstaan. Stilstaan bij de weg die jullie hebben afgelegd, alvorens jullie op elkaars pad kwamen. Zij die erbij waren, komen aan 't woord. We reizen terug in de tijd: naar die eerste blik - niet wetende dat je toen de toekomst in de ogen keek. Dat ene liedje, dat zó goed bij jullie past... Ook daar wordt een moment voor ingelast. Jullie geloftes, het ja-woord en het wisselen van de ringen, précies zoals jullie het willen. Een huwelijksceremonie, op jullie lijf geschreven en beleefd... Dát wordt de herinne-ring, hét sieraad om jullie hart.